dissabte

Espècies per gin-tònics. Com combinar amb les ginebres

El gin-tònic és una beguda que està molt de moda des de fa uns anys i amb ell cada vegada apareixen noves formes de preparar-lo afegint tot tipus d'espècies.
Les espècies s'han d'emprar amb cura i en funció del gin-tònic, tenint en compte les propietats i característiques de cadascun dels elements que incorporem, des de la ginebra, fins a l'última escorça de llimona. Per posar més condiments no està més elaborat o serà millor.

Per elaborar un bon gin -tònic aconsellem utilitzar una copa de baló o un got ample (va a gustos) i barrejar una part de ginebra per cada quatre de tònica.

A la Cocollona tenim una àmplia gamma d'espècies  per afegir a la copa, però amb cura, no més de 3 tipus...

Us mostrem les espècies més famoses i amb quina ginebra i tònica combinar-les:

Canyella ceylan Afegir a la copa una branca de canyella amb el gel i la ginebra, 
remenar la copa perquè es barregin els gustos. Afegir la tònica o altres espècies
al gust del consumidor. El seu aroma dolç i el seu sabor lleugerament 
 picant ajuda a realçar el dolç  i cítric del Gin Tonic.  Combina amb Bulldog, Seagram’s o Rives

Cardamom  Treure la llavor de les baina. Afegir en el gin tònic 3 o 4 llavors de cardamom sense triturar. Aconseguiràs un toc dolç i picant a més d'un intensa olor a menta, eucaliptus i llimona.
Combina amb ginebres seques i ginebres especiades. Ideal per les ginebres Gin Mare, London nº1 o Seagram’s.

Clau Afegir un parell de claus per potenciar l' aroma i aconseguir un contrast de sabors picants, amargs i àcids. Combina molt bé amb Brockman’s, Mombasa o Bathtub.

Ginebró  Ingredient perfecte per combinar amb qualsevol tipus de ginebra, afegir un
parell de boles lleugerament aixafades a la copa. Potencia l'aroma del Gin Tonic 
y ressalta el gust amarg de la Ginebra donant matisos cítrics i dolços.

Gingebre Afageig 4 trossos de jengibre per donar un sabor fresc i lleugerament
picant. Combina amb Port of Dragons, London nº1 o Tanqueray.

Pebre Jamaica  Ajuda a potenciar l' aroma sec de la ginebra. Aixafem suaument un 
parell de grans. Donarà un toc picant i molt aromàtic. Combina amb Bombay Sapphire, 
G’Vine Floraison, Citadelle o Bloom.

Pebre rosa Es un botànic que s'ha d'utilitzarde forma moderada. Aixafem 
lleugerament un parell de boles i afegim al Gin Tonic per donar un sabor 
entre dolç i afruitat amb un toc picant. Combina amb Bulldog, Magellan o 
Hendrik’s.

Pètals rosa  Perfectes per donar una nota de color i elegancia al Gin Tonic, 
posar 4 o 5 pètals per aromatizar el combinat i potenciar el sabor floral 
de la ginebra. Combina amb G’Vine Floraison, Hendrik’s o Pink 47.

Regalèssia S'utilitza per aportar un sabor anisat i dolç.
Combina amb Bulldog, Bombay Sapphire o The Botanical’s.

Vainilla Madagascar La vainilla de Madagascar és una de les vainilles més potents d'aroma. Afegir les llavors de l'interior de la baina. Donarà un toc dolç i molt aromàtic al gin tonic.


A la Cocollona podeu comprar caixes i pacs degustació d' espècies de Gin-tònic. 
Més info a www.lacocollonagourmetonline.com/ca/
per mail info@lacocollonagourmetonline.com 
o trucant al 682 18 90 22 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada