dissabte

Receptes de tardor: Salmó amb bolets i flor de sal de Madagascar amb llimona

SALMÓ AMB BOLETS I FLOR DE SAL DE MADAGASCAR AMB LLIMONA
RECEPTES DE TARDOR

Ingredients (4 persones):
4 trossos de salmó fresc
1 ceba
50 gr. de ceps 
100 gr. de bolets (poden ser variats o els que us agradin més)
Pebre negre mòlt
Un got petit de vi blanc
Oli d'oliva
Sal
Farina

Preparació:

Posar al foc dos recipients per fer els aliments a la planxa i una paella amb abundant oli.
En un d'ells, tirem una mica d'oli i ho posem al foc. Quan estigui ben calent col·loquem els trossos de salmó amb la pell cap avall. Ho salpebrem i més o menys als 3 minuts els donem la volta.

En l'altra planxa tirem un altre poc d'oli i, quan estigui ben calent, afegim els bolets i els ceps, nets i trossejats. Salpebrem i deixem que es daurin uns minuts, removent de tant en tant perquè es facin per tots costats per igual. Quan estiguin gairebé fets, els reguem amb una miqueta de vi blanc i deixem que aquests s'evaporin sense deixar de remoure.

En una paella amb força oli fregim la ceba. Per a això, la tallem a tires i l' enfarinem, les fregim a la paella en petites tandes perquè l'oli no es refredi. La traurem a un plat amb paper de cuina, perquè absorbeixi l'excés d'oli.
Ja només ens queda muntar el salmó amb els bolets i les tires de ceba cruixent. El toc final li donarem afegint flor de sal de llimona per sobre el salmó. Li donarà un toc especial amb notes cítriques
Unes combinacions pel paladar que no et 
deixaran indiferent!

BON PROFIT!






Podeu comprar la flor de sal de llimona i d'altres tipus de sal a la botiga online
http://www.lacocollonagourmetonline.com/ca/



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada