dimarts

ARRÒS AMB CÚRCUMA Y GAMBES AMB UN TOC DE FLOR DE SAL DE LLIMONA


INGREDIENTS

  • 1/2 ceba
  • 160g arròs
  • 1/2 pebrot vermell
  • 30 g de festucs 
  • oli d'oliva extra verge
  • 1/2 litre de brou vegetal
  • Flor de sal de Madagascar amb llimona La Cocollona
  • Gambes fresques
  • 1 culleradeta de cúrcuma La Cocollona
  • Un polsim de pebre negre Tellicherry Índia La Cocollona
  • 30 grams d'anacards crus
ELABORACIÓ

  1. Començar a tallar el pebrot i la ceba a trossets petits
  2. Sofregir la ceba
  3. Afegir el pebrot i sofregir juntament
  4. Quan el sofregit quedi bastant fet afegir l'arròs i remenar uns 5 minuts, seguidament afegir el doble i mig del volum d'arròs en caldo vegetal i la cúrcuma.
  5. Posar una mica de flor de sal de Madagascar i el pebre negre Tellicherry, al gust, i afegir les gambes. Esperar que bulli, baixar el foc després. Deixar uns 15 minuts aproximadament.
  6. En una paella petita, amb una mica d'oli d'oliva torrar els festucs i els anacards.
  7. Quan estigui fet l'arròs, li afegirem lels fruits secs i emplatarem
Ja teniu un plat d'arròs saludable amb les increïbles propietats de la cúrcuma!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada